Vertrouw op de diensten van Schrijnwerkerij Muyllaert Kristof voor het vervaardigen van tuinhuizen in Oudenburg en omgeving. Deze schrijnwerker construeert verschillende soorten houten buitenconstructies zoals chalets, opberghokken en carports. Met zijn jarenlange ervaring en hoger diploma houtbewerking op zak heeft Kristof alle nodige expertise om uw tuinhuis vakkundig af te werken in verschillende stijlen.

Alle soorten houten constructies

Schrijnwerkerij Muyllaert Kristof construeert alle soorten constructies voor buiten. Hij gaat aan de slag met sterke en duurzame houtsoorten zoals Sipo, Afzelia, Padoek en Afromosia. Door goed te luisteren naar uw verlangens kan Kristof u een op maat gemaakt tuinhuis of carport bezorgen. Zo hebt u een unieke constructie die volledig in de stijl van uw smaak is.

Neem contact op

Neem snel contact op met Kristof Muyllaert voor de constructie van een tuinhuis in Oudenburg. Als u nog vragen heeft of u meer informatie wenst dan staat deze schrijnwerker steeds klaar voor u. Hij komt vrijblijvend langs om alles op te meten en de situatie te bekijken. De offerte is gratis en geheel vrijblijvend.